Bericht schrijven >

Michael en Bram hebben in een week tijd een tuin gebouwd, waar we heel tevreden over zijn. Een aantal jaren geleden had Michael ook al een mooie klus voor ons gedaan, dus we hoefden er niet lang over na te denken om hem opnieuw te vragen om bij ons nieuwe huis een mooie tuin aan te leggen. Heel blij mee!
Marja & Niek


Niek van der Corput
Beste Michael en Bram

Jullie hebben een aantal weken keihard in onze voor en achtertuin gewerkt en het resultaat is, dat wij nu een mooie, strakke tuin, schuur en overkapping hebben gekregen en de gehele tuin opnieuw is betegeld.
Een bijzonder aangenaam en hardwerkend team, dat ook bij wind, regen en vorst gewoon aan de slag gaat.
We hopen dat jullie nog vele projecten mogen uitvoeren.
Wij zijn in ieder geval erg blij met het eind resultaat en zullen jullie bij een ieder aan bevelen.

Ko en Ria ,
Breda.

Ko Versluis
Michael heeft onze tuin heel mooi aangelegd. Hij heeft goede ideeen ingebracht waarvan we blij zijn dat hij er aan gedacht had. Dat heeft onze tuin nog mooier gemaakt.
Ook de overkapping is helemaal naar wens geworden.
Wij kunnen Michael zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Mireille Tiekstra
  Michael heeft samen met André onze tuin helemaal naar onze wensen aangepakt. Hij denkt mee, is vriendelijk en werkt nauwkeurig en netjes. Het zijn echte vakmannen!
Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat!

Ruben en Noortje
Michael heeft samen met Andre onze tuin aangepakt. Eerst een grote overkapping met schuur voorzien van betonvloer en daarna de tuin afgewerkt. Zeer netjes gedaan ! Vakkundig, betrouwbaar, communicatief en weten van aanpakken. Aanrader voor iedereen die iets met z'n tuin wil gaan doen.

Joris
  Geweldig werk door Michael en André, waarbij er goed wordt meegedacht. Achtertuin is eerst volledig gestript en daarna compleet vernieuwd. Grote terrastegels afgewisseld met kleine klinkers en een prachtige douglas houten schutting inclusief poort die in de schutting verdwijnt. Daarnaast een mooie, nieuwe schuur geplaatst en sfeervolle verlichting aangelegd. Tot slot zowel in de voor- als achtertuin schitterende groene boompjes en grassen geplaatst. Absolute aanrader om deze zeer vriendelijke mannen het werk in en rond je tuin te laten uitvoeren. De foto’s spreken voor zich.

Arjan
  Dankzij het werk van Michael en André hebben wij nu een mooie carport en terrasoverkapping in de tuin. Maatwerk afgestemd op onze wensen.
Hoewel onze tuin niet groot is, zijn er door een slimmere indeling toch enkele extra vierkante meters leefruimte bij gekomen. Door de oplevering medio september, hebben we er al wat nazomerse middagen en avonden van kunnen genieten. Ook de sfeerlichtjes in de avond doen het goed.

Michael en André: Bedankt! Wij zijn er blij mee.

Jörgen en Neeltje


Jörgen van Ginneken
  Complete tuin laten aanpakken door Michael en Andre.
Van grondwerkzaamheden, bestraten en graszoden leggen.
Van alle markten thuis. Overkapping met schuur kwam er ook nog bij, ze waren er immers toch. Grote vlonder laten plaatsen waar we nu ook erg veel plezier van hebben.
We hebben een tuinontwerp laten maken en Mike heeft deze bijna 1 op 1 uitgevoerd.
Door het meedenken in praktische aanpassingen heeft het voor wat fijne oplossingen gezorgd.

Ze hebben werkelijk alles uit handen genomen waardoor wij nu enorm kunnen genieten van onze schitterende tuin.

Aanradertje dus….

Bedankt voor jullie werkzaamheden.


Dominic Vrieze
  Vanaf het eerste contact met Michael over het ontwerp, tot aan het aanleggen van de tuin zijn wij erg tevreden. Michael denkt met je mee en geeft advies waar nodig. Samen met Dre werkt hij vol passie, energie en humor aan de nieuw te realiseren tuin.
Tijdens het aanleggen nog wat kleine wijzigingen doorgevoerd naar overleg. Dit was ook geen enkel probleem. Heel fijn.
Michael heeft een prachtig eindresultaat geleverd en wij zullen hem dan ook bij iedereen aanraden. Bedankt voor je fijne samenwerking Michael!

Robin van Vugt & Kelly Verhoeven
(foto van het eindresultaat volgt nog;))

Kelly Verhoeven
Wij zijn heel tevreden met het resultaat van onze tuin.
Michael heeft de tegels snel en vakkundig gelegd nadat eerst alles uitgegraven en afgevoerd is. Keurig schoongemaakt en opgeruimd.
Afspraken duidelijk en snel gemaakt.
Zeer aan te bevelen.

Letty van Hooff-Snel


Bericht schrijven >